Coronamaatregelen

1,5 meter afstand

  • Houd 1,5 meter afstand en schud geen handen. Wij volgen deze maatregel en vragen u hetzelfde te doen als u een van onze (sport)zalen bezoekt.
  • Huurders van sportaccommodaties zijn zelf verantwoordelijk voor het aanpassen van het maximaal aantal deelnemers/bezoekers.
  • 1,5 meter afstand houden is niet verplicht bij wedstrijden en trainingen.
  • De overige basisregels blijven natuurlijk ook van kracht. 

Coronatoegangsbewijs
Een coronatoegangsbewijs is verplicht in binnen sportlocaties, inclusief sportkantines (met uitzondering van afhaal), kleedkamers en andere faciliteiten, voor iedereen vanaf 18 jaar.

Mondkapje verplicht
In alle publieke ruimtes is een mondkapje verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Na het checken van het coronatoegangsbewijs is het mondkapje verplicht tot de kleedkamers.

Openingstijden

  • De openingstijden voor sportaccommodaties zijn aangepast, na 17:00 uur zijn onze locaties gesloten. Ook voor evenementen en amateursport (trainingen en wedstrijden).
  • Topsport (trainingen en wedstrijden) mag na 17.00 uur 's middags zonder publiek, indien NOC*NSF en de KNVB een uitzondering heeft gemaakt voor topsporters met een status, topsportcompetities en voetballers uit de Eredivisie en eerste divisie.

Reserveringen na 17.00 uur
In verband met de nieuwe coronamaatregelen annuleren wij kosteloos alle reserveringen na 17.00 uur voor de periode vanaf 28 november tot 19 december 2021. 

Online reserveren
Het is mogelijk om online een sportaccommodatie te reserveren, in ons reserveringssysteem zijn de beschikbare tijdsblokken te zien, op dit moment is het alleen mogelijk om een sportaccommodatie te reserveren tot 17.00 uur. Reserveer via bovenstaande button één van onze sportaccommodaties of klik hier.

Publiek
Er is geen publiek toegestaan bij wedstrijden in de professionele- en amateursport. Alleen toegang hebben personen die beroeps- of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten. Dit betekent ook dat zowel betaalde personen als vrijwilligers geen coronatoegangsbewijs hoeven te laten zien op het moment dat zij een functie voor de sport vervullen in een binnen sport locatie. Zodra zij geen taak meer vervullen, moeten zij de sport locatie verlaten.

Sportkantines
Sportkantines zijn vanaf 17.00 uur gesloten. Voor eet- en drinkgelegenheden bij sportaccommodaties geldt dat een coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 18 jaar verplicht is. Inclusief terras (met uitzondering van afhaalhoreca, daar geldt wel een mondkapjesplicht), kleedkamers en andere binnenvoorzieningen.